Primair onderwijs

Voor het onderwijs

Met de groep naar de bieb

Naar de bibliotheek met je groep. Een feestje! Om leerlingen zelf boeken uit te laten zoeken. En als het Kinderboekenweek is, of tijdens de Nationale Voorleesdagen trakteren we op allerlei activiteiten. 

Alles over het uitstapje

Digitale geletterdheid

Laat je leerlingen hun digitale talenten ontdekken. Met uitdagende lessen die aanzetten tot creatief en logisch denken. Die het ruimtelijk inzicht vergroten. En kinderen vaardigheden aanleren die ze in deze tijd nodig hebben. 

Lessen over digitale vaardigheden

Leesconsulent op school

Ideeën opdoen over taal en (voor)lezen? Onze leesconsulenten geven leuke lessen bij jou in de klas. Over jezelf presenteren bijvoorbeeld. Over rijmen, dichten of een spreekbeurt houden. Met jouw afgestemd, en soms op maat gemaakt.

Lessen over taal en lezen

Webshop primair onderwijs

Biebkoffers, uitdagende lessen en projecten. In de webshop bestelt je ze gemakkelijk!

Naar de webshop

Lezen nou!

Leesbevordering in de klas was nog nooit zo makkelijk. Bekijk een van onze YouTube-filmpjes. Bestel een gratis lesbrief en scoor het boek in de bibliotheek. In een handomdraai hebt je jouw leerlingen aan het lezen. Goede boeken die aansluiten bij de onder-, midden- en bovenbouw. Leesplezier voor de leerlingen, én voor jou!

Naar ons Youtube kanaal

Leen een biebkoffer

Met een Biebkoffer haalt u de bibliotheek in huis! Het is een leuke manier om de klassencollectie tijdelijk aan te vullen. Of te werken met een bepaald thema. Er zijn Biebkoffers voor alle groepen.

Bekijk de Biebkoffers

  • Onze nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van ons educatief aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 


  • Hulp nodig?

    Heb je een vraag over ons aanbod voor scholen? Stuur ons een e-mail.