Biebkoffer

In een Biebkoffer zitten natuurlijk boeken. Maar in sommige ook dvd’s, en altijd een handleiding voor de leerkracht. Er zijn Biebkoffers voor alle groepen van de basisschool. Voor € 20 leent u ze voor 5-8 weken, afhankelijk van de soort koffer. Veel plezier ermee!

Prentenboeken lezen - groep 1/2

Een koffer met 25 prentenboeken over dieren, toveren of reizen. Leuke thema’s waarmee kleuters lekker zelf prentenboeken kunnen ‘lezen’. Compleet met bijpassende extra’s en verwerkingssuggesties. Den Haag in kinderboeken - groep 1 t/m 8Het Haagse hopje, informatie over Haagse gebouwen of een kindergids over het Mauritshuis. In deze mini collectie vindt u heel verschillende kinderboeken, die spelen in Den Haag. De leerlingen kunnen de boeken zelf lezen. Maar ze zijn ook erg leuk om uit voor te lezen.

Boek & film koffers - groep 4 t/m 8


Wat is leuker, een boek lezen of een film kijken? Uw leerlingen krijgen met deze koffer een mooie kans om dat voor zichzelf uit te vinden. U leent acht exemplaren van hetzelfde boek, een dvd met de film van het boek en een handleiding met suggesties.
Leesprogramma - groep 4,5,6Vijf boeken in twee maanden uitlezen! Een uitdaging die uw leerlingen makkelijk aankunnen. U leent een Biebkoffer met ruim veertig boeken, zowel informatieve als leesboeken. En met leuke activiteiten eromheen (en een beloning!) laat u ze lezen en nog eens lezen. Met handleiding.

Voor groep 4 tot en met groep 6.


Toneellezen - groep 4
Lekker lezen en daarna toneelspelen. Met deze Biebkoffer krijgt u een pakket van 36 boeken in de klas: drie verschillende titels in 12-voud. Boeken met veel dialoog, dus ideaal voor een klein toneelstukje! Compleet met handleiding. Bekijk het maar! -

groep 7/8

Keuze uit acht verschillende titels en de verfilming ervan. Leerlingen lezen in groepjes een van die titels. Ze kijken naar de film, en houden een warm pleidooi om voor hún film te kiezen. Welke verfilming draait er in de klassenbioscoop? Vijf exemplaren per titel, plus bijbehorende dvd’s en een handleiding.

Bestel hier de Biebkoffer