De bibliotheek is er voor iedereen. We lenen onze collectie uit, we bieden een plek om te studeren,
te lezen of te werken en organiseren activiteiten waaraan Kampenaren graag deelnemen.

Iedereen is welkom. We werken graag samen met vrijwilligers om onze ambities waar te maken.
De Bibliotheek maken we samen! We zijn trots op onze 180 vrijwilligers die in allerlei verschillende rollen bij ons aan de slag zijn.

Wat hebben wij vrijwilligers te bieden?

We werken met een sterk vrijwilligersbeleid. Als je als vrijwilliger bij ons begint krijg je een vrijwilligersovereenkomst en maken wij afspraken met jou over de invulling van dat wat jij gaat doen. We zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt en begeleid. Wij bieden persoonlijke betrokkenheid, deskundigheidsbevordering door bijvoorbeeld cursussen en workshops en houden je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de bibliotheek. Ook denken we graag met jou mee op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen. We zetten je graag in op een plek die bij jou past! Natuurlijk krijg je als vrijwilliger een gratis biebabonnement. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een vrijwilligersavond en staat er een attentie voor jou klaar op speciale momenten.

Kennismaken?

Wil je eens in gesprek over de mogelijkheden die er zijn om vrijwilligerswerk te doen binnen de bibliotheek? Neem dan contact op met Daphne van der Stoep. Je kunt haar bereiken per e-mail: dvdstoep@bibliotheekkampen.nl.

Liever meteen ons aanmeldformulier invullen? We maken graag kennis met jou!

Meld je hier aan