Bibliotheek gesloten tot nader order


Bibliotheek Kampen en IJsselmuiden zijn vanwege de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) gesloten vanaf maandag 16 maart tot nader order.

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en sluiten daarom onze deuren voor in ieder geval een periode van twee weken.

 

Veelgestelde vragen
Het antwoord op veelgestelde vragen over de sluiting vind je hier

 

Activiteiten afgelast
Alle activiteiten, cursussen en spreekuren in en van de Bibliotheek zijn tot en met 1 juni afgelast. 
Heb je een toegangskaart voor één van onze activiteiten gekocht? Die blijven geldig bij verplaatsing van de activiteit. Het is ook mogelijk je geld terug te krijgen. Je ontvangt bericht van ons.  

 

Digitale collectie
Hoewel het lenen van de fysieke collectie tijdelijk niet mogelijk is, kunnen onze leden gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lezen en luisterboeken te luisteren op computer, tablet of mobiele telefoon. Ga naar de Online Bibliotheek
Voor kinderen is er online ook genoeg te beleven. Kijk hier eens voor een overzicht.

 

Vragen
Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via . Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

 

We vertrouwen op je begrip en medewerking.