Internetcafé

Tijdens het internetcafé op dinsdagochtend kunt u al uw vragen stellen over e-mail, internet en andere computerzaken.

Een brief tikken of een foto opslaan op de computer lukt misschien wel, maar hoe waardeert u uw ov-chipkaart op via internet of vult u een inschrijfformulier in op een site? En hoe kunt u ‘Skypen’ met iemand die bijvoorbeeld een wereldreis maakt? Internet geeft ons toegang tot allerlei informatie en is een ondersteuning bij bijna elke hobby. Welke sites zijn betrouwbaar en waar vindt u de juiste informatie? Voor iedereen die met dit soort vragen worstelt is er het internetcafé. Elke dinsdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur zit in de Bibliotheek een vrijwilliger van Seniorweb klaar om vragen over e-mail, internet en andere computerzaken te beantwoorden.

De vrijwilligers geven ook regelmatig computercursussen bij Welzijn in Kampen. Het internetcafé kan gezien worden als een verlengstuk op deze computercursussen. Alles wat daar niet (uitgebreid) behandeld is, kan tijdens het internetcafé worden uitgelegd. Voor het internetcafé hoeven bezoekers geen computercursus gevolgd te hebben. Iedereen mag komen vragen!

Er zijn computers beschikbaar. De service is gratis.

Het Internetcafé is een initiatief van Welzijn Kampen/Seniorweb en de Bibliotheek Kampen. Voor vragen over het internetcafé kunt u terecht bij Jacqueline Dijkslag van Welzijn Kampen (tel. 038-33 25 550 of via )