Pressreader: GRATIS ruim 7.000 kranten en tijdschriften
Voor welke leeftijd? 18+ Iedereen boven 18

Gratis, van Bibliotheek Kampen voor iedereen!

Schermafbeelding 2018 10 19 om 13.14.14

cq5dam.web.384.614Wat wilt u lezen? The Africa Report uit Botswana, The Daily Telegraph uit Australië, of liever een vakblad of roddelblad uit bijvoorbeeld Mexico of Duitsland? PressReader bevat ongeveer 7.000 kranten en tijdschriften uit 100 verschillende landen in 54 talen. Fulltext, actueel en met een archief tot 90 dagen.

Bibliotheek Kampen is één van de wereldwijde hotspots, en biedt Pressreader gratis aan, voor zowel leden als niet-leden. En: Lezen kan zowel in de Bibliotheek als thuis gratis!

 

 

 

• In de Bibliotheek: Op de publieks-computers.

• Thuis of onderweg: Download de Pressreader app op uw smartphone, tablet of laptop. Download in de bieb de gewenste tijdschriften of kranten, en lees thuis of onderweg!

Pressreader app: Haal de kranten op in de Bibliotheek en lees ze thuis!

U kunt in de Bibliotheek verbinding maken met het WiFi netwerk, de gewenste kranten of tijdschriften downloaden op uw mobiele apparaat en ze daarna thuis of onderweg lezen. In de Bibliotheek lezen kan natuurlijk ook!

PressReader is gratis te downloaden in:


Hoe werkt de app?

  • log eerst in op het gast-WiFi netwerk van de Bibliotheek.
  • start uw browser op
  • start de app PressReader
  • u ziet bij opstarten een popupmelding met ons logo
  • daarna kunt u een krant of tijdschrift uitzoeken en gratis downloaden

De app thuis gebruiken

Wanneer u met app inlogt op het netwerk van de Bibliotheek, dan kunt daarna 7 dagen thuis gratis gebruik maken van de app.

PressReader in de Bibliotheek

U kunt de PressReader ook lezen op de publiekspc’s in de Bibliotheek.
Gebruikt u geen tablet of smartphone in de Bibliotheek, maar wilt u wel downloaden voor thuisgebruik, dan moet u een PressReader account aanmaken. Klik hiervoor in de PressReader rechtsboven op ‘sign in' en vul het scherm in.

Schermafbeelding 2018 10 19 om 13.13.54