meisje achter pcWil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Kampen?
Log dan in op onze website en wijzig je voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. Je kunt deze instellingen altijd weer veranderen.

• Ben je lid van de Bibliotheek Kampen en ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Nieuwsbrieven’. Zet een vinkje bij 'Ja' en klik op 'Opslaan'.
  • Ben je geen lid van de Bibliotheek Kampen en wil je toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kun je met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om je nieuwsbrieven te beheren.

Bedankt voor je interesse!

Vragen en/of opmerkingen

Ben je enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina.

Naar de nieuwsbrieven (vanaf januari 2019)