Workshop Mini-theater ‘leuk én nuttig!’

Het was een gezellige drukte in de Bibliotheek bij de eerste workshop Mini-theater. Sommige kinderen keken eerst de kat uit de boom, maar uiteindelijk werd iedereen – ouders en kinderen – aangestoken door het enthousiasme van Monique Huisman.

Centraal stonden allerlei kleine spelletjes die je kunt doen met je kind. Thuis of onderweg, als je even moet wachten bijvoorbeeld. Samen geluiden of gebaren maken, dingen benoemen: als je er een vleugje theater aan toevoegt wordt het opeens spannend en vrolijk! En ondertussen is het ontzettend nuttig, want door het contact met jou ontwikkelt de taal van je kind zich beter.

Er staan nog twee van deze gratis workshops gepland: op vrijdag 16 september en zaterdag 17 september van 10.30 tot 11.00 uur, in de Bibliotheek aan de Oudestraat. Alle kinderen van 1 tot 4 jaar met (groot)ouder of verzorger zijn welkom!