Jongerenambassadeurs

Droomplek bij Bibliotheek Kampen: creëer een fijne ontmoetingsplek voor jongeren!

Hoe wordt onze Bibliotheek in de Stadskazerne in Kampen een fijne ontmoetingsplek voor jongeren? We hebben een ruimte die we voor ‘young adults’ willen inrichten (13 tot 20 jaar). Daar komt onze collectie boeken, maar we maken er ook graag een echte ontmoetingsplek van.
Hoe moet deze ruimte eruit komen te zien? Hoe presenteren we onze collectie boeken het beste? Welke boeken, tijdschriften en andere materialen wil je graag bij ons lenen? Wat zouden jongeren nog meer met deze plek willen (huiswerkplekken, muziek, hangen, chillen, verrast worden)? En hoe maken we deze plek bekend?

We hebben jouw ideeën nodig! Dus ben jij creatief, enthousiast en woon je (in omgeving) Kampen? Meld je dan hier aan als jongerenambassadeur of stuur een bericht naar 06-18530825!