Nederland leest: één boek, duizend gesprekken

In november leest heel Nederland tijdens de campagne ‘Nederland Leest’ hetzelfde boek. Dit jaar is dat ‘De wandelaar’ van Adriaan van Dis. In dit boek krijgt een Nederlander in Parijs bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit. Het boek wordt gebruikt om gesprekken op gang te brengen en lezers met elkaar te verbinden in de bibliotheek.

Gratis boek ophalen

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Bibliotheek Kampen (en IJsselmuiden) geeft ‘De Wandelaar’ gratis weg. Iedereen is van harte uitgenodigd om een exemplaar op te halen zolang de voorraad strekt. Er is ook een beperkt aantal grootletter-exemplaren aanwezig. Je hoeft geen lid te zijn van de bieb. De bibliotheek is hét centrum voor ontmoeting en gesprek.

Helaas, alle boeken zijn op!

Wat is het hard gegaan met de boeken van Nederland Leest… Alle exemplaren zijn al op!

Wil je toch een boek lezen van Adriaan van Dis? Gelukkig kun je de boeken ook lenen in de bieb: https://bit.ly/3CUQghX

BoekenOp