.

Zaterdag 2 oktober verwelkomt Bibliotheek Kampen álle kinderen uit de gemeente Kampen van 0 tot 6 jaar, voor de BoekStart-dag Kampen! De Bibliotheek in De Stadskazerne wordt ingericht met allerlei activiteiten voor de kleine kinderen, hun oudere broertjes en zusjes en hun ouders/begeleiders. Workshops, voorstellingen, spelletjes beloven een dag vol gezelligheid!

Kom samen genieten van de voorstellingen van Kamerspel, hoor tips & trucs bij de workshops vol spelletjes en liedjes, ga lekker bewegen bij het interactieve voorlezen, enneh, wat rijmt er op 'Stoep'...? En vooral: Heel veel plezier samen met de andere kinderen! De toegang is gratis, maak er een leuk dagje uit van :-)

Voor wie:

0-6 jaar + broertjes en zusjes + ouders/begeleiders.
Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Iedereen is welkom! (Trouwens: Van 0-18 jaar is lid zijn van de bieb gratis!)

Wanneer:

Zaterdag 2 oktober, 10.30 tot 15.30 uur

Waar:

In de Bibliotheek in de Stadskazerne, Oudestraat 216 in Kampen

Entree:

Gratis!

Aanmelden:

Volwassenen moeten zich aanmelden. Meld je bij de activiteiten aan waar je naartoe wilt met je kind(eren).

Zoek in onze agenda op 'BoekStartdag', dan zie je alle activiteiten bij elkaar.

En pdfhier kun je alvast het programma downloaden om te bekijken waarvoor je je wilt aanmelden.

BlokkenschemaBoekStartDAg

Read Shop Bos

De leuke kinderboekjes die in alle workshops en voorstellingen worden behandeld, kun je ook kopen! Boekhandel Read Shop Bos staat de hele dag bij de Van Mulkenzaal op de 2e etage, met een prachtige boekenstand.

We hebben er zin in! Jullie toch ook? :-) Graag tot dan!