Je berichtenvoorkeuren aanpassen

Via berichten houden we je op de hoogte van je huidige leningen, je reserveringen en verlengingen. Je kunt zelf instellen hoe je deze berichten van ons wilt ontvangen via de 'Mijn Bibliotheek-pagina'.

De ‘Mijn Bibliotheek-pagina’ is gekoppeld aan je abonnement op de Bibliotheek. Via deze pagina kun je allerlei onderwerpen bekijken en direct zaken online regelen. Bijvoorbeeld: bekijk boeken op je verlanglijst en vraag deze meteen aan. Krijg inzicht welke materialen je in huis hebt en verleng eventueel direct de leentermijn. Belangrijk: schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf automatisch up-to-date over nieuwe aanwinsten en leuke activiteiten!

Berichtvoorkeuren

Hoe wil jij door ons geinformeerd worden? In het 'Mijn Bibliotheek - Menu' vind je 'Berichtvoorkeuren'. Hier kun je bekijken en eventueel aanpassen of je je berichten via e-mail of sms van ons ontvangt.

berichtvoorkeuren

Berichtenvoorkeuren

Verzoek

Staat bij 'Herinnering-1' nog 'Post' geselecteerd, dan wordt deze op papier naar je verstuurd. Pas dit alsjeblieft aan naar e-mail of sms. Een digitaal bericht is beter voor het milieu en ontvang je veel sneller. Alvast bedankt!