Het nieuwste KinderzwerfboekStation is geopend! (Foto's + video)

Wat een geweldig feestje vierden we vanmiddag in Kulturhus IJsselmuiden. Zo'n veertig kinderen en hun ouders hadden dikke pret met de opening van het allernieuwste KinderzwerfboekStation dat geopend werd door niemand minder dan Igor Krulsnor, die zelfs een hele goochelvoorstelling bracht.
Het station is officieel geopend en voor iedereen te bezoeken tijdens de openingstijden van het Kulturhus.

kinderen openen KZBstation

Kinderzwerfboeken

Kinderzwerfboeken zijn boeken die voor alle kinderen te lezen zijn. Je mag ze gratis meenemen, lezen, en daarna weer verder laten zwerven. Je kunt ze netjes terugbrengen naar een kinderzwerfboekstation, of verstop een boek waar een ander het kan vinden. :-) Ga je op vakantie? Neem een kinderzwerfboek mee, en laat het op je vakantie-adres verder zwerven!

Alle informatie over kinderzwerfboeken vind je op http://www.kinderzwerfboek.nl

Je zult toch zo'n assistent hebben.... ;-)

kinderenoptrap

Ontdek de KinderzwerfboekStations met de Fietspuzzeltochten

Er zijn in de gemeente Kampen nog véél meer KinderzwerfboekStations, en een heleboel daarvan doen mee aan de Fietspuzzeltochten van Bibliotheek Kampen. Wil je ze ontdekken? Spring op je fiets en doe 1, 2, 3 of alle 4 de nieuwe fietspuzzeltochten!
Je vindt de routes in het gratis Zomer-Doe-Boek van de bieb. Deze kun je ophalen bij o.a. de Bibliotheek in IJsselmuiden en in Kampen, en ook bij de Zwembieb in Sportfondsenbad De Steur en bij de Beachbieb bij Paviljoen Hanzezicht. En natuurlijk bij alle KinderzwerfboekStations die meedoen :-)

Zomer-Doe-Boek

In het Zomer-Doe-Boek vind je niet alleen de fietspuzzeltochten, maar ook een prentenboekenspeurtocht, woordzoekers, leesbingo en nog VEEL meer leuke dingen voor een te gekke zomer!