Jeugdbibliotheek.nl is vernieuwd

0 tot 6, 6 tot 12, 12 tot 18 jaar: Kies je leeftijd en vind boekentips, e-books, luisterboeken en filmpjes die bij jou passen!

Jeugdbibliotheek.nl is vernieuwd! Op de nieuwe website ligt de focus volledig op digitaal lezen en is er meer aandacht voor inspiratie door leeftijdsgenoten.

Vernieuwingen

Je kunt op de vernieuwde website terecht voor de favoriete boeken van influencers, inspiratie voor je werkstuk of spreekbeurt, of dat ene boek dat écht goed bij je past. Ook is er speciale aandacht voor Lezen voor de lijst en informatie over dyslexie. De indeling van de site is opnieuw onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen: 0-6 jaar, 6-12 jaar en 12-18 jaar. Op die manier kun je sneller en beter vinden wat je zoekt.

Neem gauw een kijkje bij de vernieuwde jeugdbibliotheek!

jeugdbibliotheek