MEER OPHAALMOMENTEN AFHAALBIEB

Met de verlenging van de lockdown tot en met 2 maart blijven de deuren van de Bibliotheek in Kampen en IJsselmuiden gesloten voor publiek.

Om thuis boeken en tijdschriften van de Bibliotheek te kunnen blijven lezen is er de Afhaalbieb. Bij de Afhaalbieb kunt u gereserveerde boeken ophalen bij de Bibliotheek in Kampen en IJsselmuiden. Het succes van de Afhaalbieb is zo groot dat we het werk nauwelijks aan kunnen en de ophaalmomenten vol zitten. Daarom worden de ophaalmomenten uitgebreid vanaf maandag 8 februari.

RESERVEREN

Boeken kunnen gereserveerd worden via de website www.bibliotheekkampen.nl en de bieb-app Wise. Vanwege het succes van de Afhaalbieb moet rekening gehouden worden met een langere verwerkingstijd.

OPHALEN

Zodra de reservering klaarstaat ontvangt u bericht en kunt u bellen naar de klantenservice om een ophaalmoment af te spreken: 038 - 33 121 01
De klantenservice is geopend op maandag t/m vrijdag, 9.00 – 17.00 uur.  Bellers wordt verzocht rekening te houden met een wat langere wachttijd en bij grote drukte op een later tijdstip opnieuw te bellen.

Ophalen kan -alleen op afspraak- binnen deze tijdblokken:

• Kampen: Maandag t/m vrijdag, 10.00 – 12.00, 12.00 – 14.00 en 14.00 – 16.00 uur.
  • IJsselmuiden: Maandag, woensdag en vrijdag, 14.00 – 16.00 uur.

INLEVEREN

Bij het ophalen van de reservering kunnen ook eerder geleende boeken ingeleverd worden. De uitleentermijn van alle uitgeleende boeken wordt door Bibliotheek Kampen verlengd zolang de deuren vanwege de lockdown gesloten moeten blijven. Leners hoeven niet bang te zijn voor een boete.

DIGITAAL LEZEN EN LUISTEREN

Leden van Bibliotheek Kampen kunnen met hun abonnement ook gratis gebruikmaken van de OnlineBibliotheek.nl, met duizenden e-books, luisterboeken en de Digitale tijdschriftenbieb.

BIBLIOTHEEK-AAN-HUIS

Voor bibliotheekleden die graag willen blijven lezen maar wegens leeftijd of (tijdelijke) ziekte of beperkingen niet meer naar de Bibliotheek kunnen gaan is er de gratis service Bibliotheek-aan-huis. Dankzij de inzet van vrijwilligers ontvangt men regelmatig nieuwe (grootletter-)boeken, dvd’s of andere materialen thuis. Voor meer informatie en opgave: Jolanda Heldoorn, 038 – 33 121 01