DICHTWEDSTRIJD VOOR KINDEREN

Dichters (in wording) opgelet!

dichtwedstrijd

Houd jij van rijmen en dichten? Heb je al eens een gedicht(je) geschreven, of zou je dat willen proberen? En zit je op de basisschool? Dan zoeken we jou! Doe mee aan onze dichtwedstrijd!

Van 11 januari t/m 4 februari vind je op onze socials allerlei dichttips die je kunt gebruiken bij het schrijven van je eigen gedicht.

Maak jij het mooiste gedicht?

Schrijf een gedicht dat over ‘samen’ gaat. Dit is ook het thema van de ‘Poëzieweek’. En zorg dat je gedicht op 1 A4 past.

Stuur een foto van je gedicht (met je naam erop) uiterlijk 3 februari in via ons Facebook of Instagram account. Als dat niet gaat, mail je je foto naar Laat in je bericht ook even weten hoe oud je bent en op welke school je zit.

We delen alle foto’s via onze story’s. De winnaars maken we bekend op vrijdag 5 februari. Welke leuke prijzen er te verdienen zijn, blijft nu nog heel even een verrassing..

Maak er iets moois van!

Wij zijn reuze benieuwd…