FOTOWEDSTRIJD VOOR KINDEREN

Maken jullie de mooiste leesfoto?

fotowedstrijdFB dBos

Pak een mooi voorleesboek, ga er lekker voor zitten (of liggen, of hangen, of..) en maak een leuke foto van dit gezellige, bijzondere, misschien wel grappige of lekker gekke voorleesmoment!

Stuur je foto uiterlijk 3 februari in via ons Facebook of Instagram account van De Bibliotheek op school Kampen.
Als dat niet gaat, mail je je foto naar
Laat in je bericht ook even weten hoe je heet, hoe oud je bent en op welke (voor)school je zit.

We delen alle foto’s via onze stories. De winnaars maken we bekend op vrijdag 5 februari. Zij krijgen een mooie prijs. Wat de prijzen zijn, houden we nog eventjes geheim...

Ideetjes voor een extra bijzonder voorleesmoment :-)

Van 11 januari t/m 4 februari vind je op onze socials allerlei voorleestips.

Zaterdag 16 januari delen we via onze socials twee voorleesbingo’s. Daarin allerlei gezellige, leuke, grappige, lekker gekke ideeën, om bij het voorlezen te gebruiken. Wie weet zit er voor jullie iets bij om op de foto te zetten en in te sturen?

Wij zijn nu al benieuwd wat voor geweldige plaatjes dit op gaat leveren!

Veel succes en plezier samen!

Afbeelding 6

Groetjes van
De Bibliotheek op school Kampen & Bibliotheek Kampen

LogoVoorleesdagen2021

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van de Bibliotheek op school in Kampen:

volg ons op Facebook. Op Instagram vind je boekentips van onze leesconsulenten.

Weten wat er in de Bibliotheek Kampen gebeurt?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.