Gesloten tot 9 februari, AFHAALBIEB OPEN

De lockdown is verlengd, wat betekent dat we tot 9 februari onze deuren gesloten moeten houden voor publiek. Maar ook al zijn onze vestigingen gesloten, je hoeft ons niet te missen!

AfhaalbiebKampen

Afhaalbieb open

Wie fysieke boeken wil lezen, kan deze reserveren via onze website en de bieb-app Wise.
Zodra we je reservering voor je klaar hebben gezet ontvang je hiervan bericht.

Heb je bericht ontvangen dat je reservering voor je klaarstaat? Bel ons dan om samen een ophaalmoment af te spreken. 038 - 33 121 01

Ophalen kan -op afspraak- binnen deze tijdblokken:

• In Kampen: Maandag t/m vrijdag, 10.00 - 12.00 uur en 14.00 - 16.00 uur
  • In IJsselmuiden: Maandag & woensdag, 14.00 - 16.00 uur
  • Het afhaalpunt Wilsum is tijdelijk gesloten

Hou je ook bij het ophalen aan de regels van de overheid.

Inleveren

Je hoeft niet bang te zijn voor een boete. Eerder geleende materialen kunnen pas weer ingeleverd worden als de vestigingen weer opengaan voor publiek. We hebben daarom de uitleentermijn van de uitgeleende materialen kosteloos voor je verlengd.

BannerOnlineBibliotheek

Online Bibliotheek

Gelukkig kun je altijd blijven lezen via de OnlineBibliotheek.nl.
Kies uit duizenden e-books en lees opgekruld bij de kachel op je tablet, laptop of telefoon. Of kies voor een luisterboek tijdens een verfrissende wandeling, voor het slapengaan, of...tijdens het strijken :-)
Nieuw in het aanbod van Online Bibliotheek is de Tijdschriftenbieb met 16 bekende tijdschriften om digitaal te lezen. Net als de e-books en luisterboeken is de Tijdschriftenbieb voor onze leden gratis.

Nog geen lid?

Als lid van de online Bibliotheek heb je direct toegang tot duizenden e-books en luisterboeken. Wil je daarnaast ook papieren boeken lenen en genieten van alle diensten van de Bibliotheek Kampen? Kies dan voor een Standaard- of Top-lidmaatschap van Bibliotheek Kampen. Voor nog geen €6 per maand kun je eindeloos lezen, luisteren, kijken, spelen, oefenen en leren!

De Bieb Online

Wil je vanuit overal waar je bent je wereld blijven vergroten? Kijk eens bij de cursussen, tips, spelletjes, digitale prentenboeken en nog veel meer. Hier op onze eigen website vind je een heel digitaal aanbod, wat ook voor niet-leden gratis te gebruiken is.

Activiteiten

Alle activiteiten, cursussen en spreekuren in en van de Bibliotheek zijn tot en met 19 januari afgelast of worden in online variant aangeboden. Kijk bijvoorbeeld iedere woensdag in de BoekStart groep op Facebook, voor tips, spelletjes en liedjes voor kinderen van 0-4 jaar.

Bereikbaar

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag, 9.00 - 17.00 uur:

• 038-33 121 01
  • En via onze webcare op Facebook, Twitter en Instagram.

Updates in je mailbox

Wil je het laatste nieuws vanzelf in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Zorg goed voor elkaar en we hopen jullie gauw weer te mogen ontvangen.

Vriendelijke groeten van alle medewerkers en vrijwilligers Bibliotheek Kampen.

Kijk voor alle informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.