Digitale hulp op afstand

Heeft u of één van uw ouders vragen over het gebruik van een tablet, telefoon of computer? Bijvoorbeeld over videobellen, e-mailen, internet of Windows10? Onze deskundige vrijwilligers van Seniorweb Kampen helpen graag.

Uw vragen beantwoorden tijdens een cursus of inloopspreekuur op locatie is nog even niet mogelijk vanwege de huidige coronamaatregelen. Via de telefoon of via andere digitale communicatiemiddelen kunnen we gelukkig wel helpen.

Neem dan ook gerust contact op met Seniorweb Kampen, onderdeel van WijZ Welzijn Kampen.

Dit kan door te bellen met 06 – 53 43 0986 of stuur een e-mail naar: .

Ook kunt u zich alvast inschrijven voor een computer- of tabletcursus via https://aanmelden.welzijnkampen.nl/.

Of door te bellen met 038-4691500 . Meer informatie is ook te vinden op onze website www.welzijnkampen.nl onder activiteiten/cursussen.

Internetcafé blijft helpen!

Vanwege de coronamaatregelen is het wekelijkse Internetcafé van Seniorweb Kampen, in de Bibliotheek Kampen, voorlopig gesloten. Maar onze deskundige vrijwilligers kunnen u ook op andere manieren helpen bij vragen over tablet, telefoon of computer.

Neem gerust contact op het met Internetcafé:

• bel met 06 – 53 43 0986
  • of stuur een e-mail naar: .

Voor computercursussen in de Bibliotheek kunt u bellen naar 038-3312101 (Joop Schulte)

Internetcafe Kampen