COVID-19 maatregelen

-Update 15 oktober -

Op deze pagina vind je alle informatie die je moet weten als je Bibliotheek Kampen bezoekt de komende periode.

Deze week waren veel mensen bang dat we weer zouden moeten sluiten, maar gelukkig is dat niet het geval.

We hebben verschillende maatregelen genomen om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen voor jou als bezoeker en voor onze medewerkers.

Doe voordat je ons bezoekt de gezondheidscheck.

Goed om de weten als je ons bezoekt:

• Ben je 13 jaar of ouder? Dan vragen wij je een mondkapje te dragen als je Bibliotheek Kampen bezoekt.
  • Per vestiging laten we een maximaal aantal bezoekers toe.
  • Op drukke momenten kan het voorkomen dat je moet wachten bij de ingang. Houd ook dan 1,5 meter afstand.
  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Blijf zo kort mogelijk.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.

• Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot personen van 13 jaar en ouder.
  • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden..
  • Ontsmet je handen voor en na het gebruik van computers, toiletten, werkplekken, printers en kranten/tijdschriften.
  • Volg de looproute.

• Volg altijd de aanwijzingen van de medewerkers op.
  • Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Lenen & inleveren:

Kom je boeken/materialen inleveren/lenen, pak dan een winkelmandje bij binnenkomst. (Vanaf 13 jaar)

Activiteiten:

Een aantal activiteiten kunnen helaas niet doorgaan. Bekijk het actuele aanbod in onze agenda.

Heb je je aangemeld voor een activiteit die is geannuleerd, dan word je per e-mail hiervan op de hoogte gesteld.

Werken, studeren en lezen:

Bij gebruik van (computer)werkplekken, leestafel, leescafé en deelname aan activiteiten is registratie van contactgegevens verplicht. Lees verder

mondkap 3

Tip: Heb je kinderen en willen ze allemaal mee om een boek op te halen? Bereid dan je bezoek thuis voor. Zoek thuis al je boeken uit en kijk waar je ze kunt vinden bij Bibliotheek Kampen. Je kunt natuurlijk ook je boeken reserveren via onze app.

Heb je een vraag? We helpen je graag via: