Reserveren van boeken

Op dit moment zijn er veel reserveringen gedaan. Het kan even duren voordat je bericht krijgt dat het materiaal voor je klaarstaat.

Wil je een boek of andere materialen reserveren? Dat kan altijd. Het kan wel wat langer duren voordat de reservering kan worden verwerkt.

Selecteer voor het ophalen van je reservering de hoofdvestiging in Kampen. Onze vestiging in Kulturhus IJsselmuiden blijft namelijk vooralsnog gesloten.

We verwerken alle reserveringen op volgorde van binnenkomst.

Bericht via e-mail

Heb je een reservering gedaan voordat we gingen sluiten? Dan heb je inmiddels een mail van ons gehad dat je reservering klaarstaat.

Reserveringskast

Heb je kort geleden een reservering gedaan? Dan staat deze op een later moment klaar in de reserveringskast. Je krijgt bericht zodra je reservering klaarstaat.

Reserveringen IJsselmuiden

Staat je geplaatste reservering voor IJsselmuiden nog op 'in behandeling' of 'op transport'? Dan kun je zelf de ophaalvestiging wijzigen van IJsselmuiden naar Kampen. Je krijgt per e-mail dan bericht zodra je reservering klaarstaat in Kampen.

OphaalvestigingKampen

Reserveringen buiten Overijssel

Het is weer mogelijk om boeken van openbare bibliotheken buiten Overijssel te reserveren. Het reserveren van boeken bij universiteits- en wetenschappelijke bibliotheken is vanaf 1 juli weer mogelijk.

Heb je vragen? Je kunt ons altijd bellen 038-33 121 01 of een e-mail sturen.