Kom naar de computervraagdagen van Seniorweb Kampen

Wilt u ook meer kunnen doen met uw smartphone, tablet of computer? Zoals WhatsApp gebruiken, foto’s bewerken, uw apparaat beveiligen en onderhouden, apps op uw tablet gebruiken of leren omgaan met de OV-chipkaart?

WILT U OOK DIGITAAL VAARDIG WORDEN? SENIORWEB-VRIJWILLIGERS ONDERSTEUNEN U GRAAG!

Kom naar de Computervraagdagen van SeniorWeb in de Bibliotheek aan de Oudestraat 216 in Kampen op dinsdag 21 januari 2020 van 10:00-11:30 uur.

Onze geduldige vrijwilligers staan voor u klaar en helpen u graag bij al uw vragen. Ook informeren wij u graag over ons cursusaanbod.

U bent van harte welkom!

Voor meer informatie belt u met 038-4691500. Kijk ook op www.welzijnkampen.nl

2001 ComputerVraagdagen SeniorWeb

Gratis computercursussen in de Bibliotheek

Wilt u stap-voor-stap begeleiding bij het leren werken met de computer, tablet of smartphone?

U bent van harte welkom bij onze gratis computercursussen Klik & Tik en Digisterker:

LogoKlik en Tik OefenenNL

Klik & Tik, de basis >> Start 4 februari, doe mee!

Leer stap-voor-stap:

• • typen en omgaan met de muis
  • • websites bekijken
  • • e-mails versturen
  • • bestanden downloaden

We beginnen bij het begin. U leert een computer aanzetten, typen, tekst aanpassen en een e-mail opstellen.

We gaan het internet op en gaan in op zoekmachines, websites, formulieren invullen en downloaden.

De filmpjes in de cursus laten zien hoe het werkt en daarna kunt u zelf gaan oefenen. Dit alles doen we in een veilige oefenomgeving met veel begeleiding.

Digisterker >> Start 5 maart, doe mee!

Zelf overheidszaken via de computer regelen

logo digisterker

Leer:

• met de computer een afspraak te maken bij de gemeente
  • werken met een patiëntenportaal
  • registreren in het donorregister

In deze cursus leert u uw weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leert u een DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Voor u?

- U kunt al een beetje overweg met de computer

- U wilt zelf een DigiD aanmaken en leren gebruiken

- U wilt zelf toeslagen aanvragen en berichten van Mijn Overheid   lezen.