Najaar 2019: Gratis cursus Digisterker

Cursus Digisterker | Versterk je digitale vaardigheden

In de Bibliotheek wordt een aantal keer per jaar de Cursus Digisterker gegeven.

Zelf overheidszaken via de computer regelen

Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen?

Volg dan de cursus Digisterker bij de Bibliotheek. In deze cursus leer je om je weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

In 2019 start er weer een cursus op:

• donderdag 12 september

• én op donderdag 7 november.

DS banner 1280x400

Voor wie?

- Je wilt zelf een DigiD aanmaken en leren gebruiken voor overheidszaken
- Je wilt zelf toeslagen aanvragen en berichten van Mijn Overheid lezen.

Omschrijving

Werken met de e-overheid is een serie van vier lessen. De overheid gaat steeds meer digitaal regelen en dat geldt ook voor bedrijven, de belasting, de zorgverzekering en het UWV.
Nog geen DigiD? In de eerste les ga je er zelf een aanvragen. Uiteraard krijg je begeleiding bij de aanvraag.

Wil je meedoen aan de cursus: we verwachten dat je zelf minimaal kunt e-mailen.

Aanmelden of vragen?

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar .

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier of via de telefoon: 038 - 333 18 28.