Workshop over Laaggeletterdheid voor professionals

Wat is laaggeletterdheid nu precies? En vooral: wat betekent het om laaggeletterd te zijn?

Welke impact heeft dit op de werkzaamheden binnen uw organisatie?

Het Taalpunt Kampen organiseert in juni i.s.m. Delta Wonen en de gemeente Kampen een workshop over laaggeletterdheid voor professionals werkzaam in Kampen.

U kunt hier gratis aan deelnemen dankzij subsidie van Tel mee met Taal en Taal Werkt!*.

Per organisatie verwelkomen we graag 2 professionals. Kunt u daarom intern voor verspreiding van deze mail zorgen, of een collega met affiniteit met dit onderwerp gericht benaderen?

Door samen met andere organisaties deze workshop te volgen, kunnen we van elkaar leren en weten we elkaar in de toekomst beter te vinden.

De workshop wordt 2 keer aangeboden, op verschillende dagen en tijden, om zoveel mogelijk professionals te kunnen bereiken.

Meer informatie en aanmelden via de volgende link:

Woensdag 19 juni 14.00 – 16.00 uur

Woensdag 19 juni 19.00 – 21.00 uur

Locatie: Bibliotheek Kampen, de Stadskazerne

*Met Taal werkt! wordt in meer dan 30 verschillende projecten in alle gemeentes van de Provincie Overijssel, in samenwerking met lokale partners, gewerkt aan de aanpak van laaggeletterdheid. Dit wordt mede mogelijk gemaakt de Provincie Overijssel.

1906 Taalpunt A4 display site