Dit zijn de dromenpitchers!

Kom vrijdag 12 april van 19:00 tot 22:00 uur naar Bibliotheek Kampen(Van Mulkenzaal) en luister naar de inspirerende verhalen van deze dromers: Jeannette van den BrinkXandra OckersGert ZomerJoshua AgteresSusanne BiedronLourens HooismaMarianne van den HerikRob Rikmanspoel en stadsdichter Brigitte Wolthuis

De muzikale omlijsting wordt onder andere verzorgd door harpiste Sara van den Brink en de band Xuse.

In maart/april organiseert Bibliotheek Kampen, aansluitend op de Maand van de Filosofie, voor de 2e keer ‘Tijd van Dromen’. Eén van de van activiteiten in deze dromenmaand is een dromenpitch-avond, een avond waarin bekende en onbekende Kampenaren hun persoonlijke of Kamper droom met het publiek delen. Is het gelukt om hun droom te verwezenlijken? Wat hebben zij daarvoor moeten doen? Of juist laten?

Je bent van harte welkom om je te laten inspireren en motiveren!

Entree is gratis!

1904 Dromenpitchers