Gluren bij onze Cultuurburen

Wat is er veel te doen in Kampen! #watgajijmorgendoen?

Ontdek je plekje bij ons, en/of bij onze cultuurburen Quintus, het Stedelijk Museum, de Stadsgehoorzaal en het Stadsarchief:

Stadsgehoorzaal: vr 1 februari - Holland Dance Festival - jonge dansers in moderne werken van de beste choreografen. Topniveau!

Stedelijk Museum Kampen: Laatste kans; bekijk de schatten van je buren in De Wonderkamer van Kampen - nog t/m 3 februari!

Quintus: Stel niet langer uit maar doe wat je altijd al wilde doen! Weinig tijd? Vanaf januari starten nieuwe korte cursussen.

Stadsarchief Kampen: Kom naar de expositie Liefde voor Letters. Stem op het mooiste Kamper woord. Test hoe goed jij oud schrift kunt ontcijferen. En kijk voor de speciale activiteiten op stadsarchiefkampen.nl

1901 Spread Sambiq 22jan

Watgajijmorgendoen