Kindervoorstelling: Een huis voor Harry

Tijdens de Nationale Voorleesdagen kunnen peuters genieten van de theatervoorstelling: Een huis voor Harry. Een verhaal over verdwalen, vriendjes maken, verrassingen en een huis zoeken.

Een vrolijke en aaibare meespeelvoorstelling met liedjes. Kunnen de kinderen in de zaal Harry helpen?

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT.

Prentenboek van het Jaar

Een huis voor Harry van Leo Timmers is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2019. Tijdens de Voorleesdagen (23 januari t/m 2 februari) staat dit boek centraal. Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prentenboek een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis.