Resultaten 1 - 10 van 132

Dankzij de versoepelde corona-maatregelen kan Bibliotheek Kampen vanaf maandag 31 augustus ruimere openingstijden hanteren in zowel Kampen als IJsselmuiden.
Daarnaast zijn diverse aanpassingen gedaan in het productaanbod en de dienstverlening om samen met de bezoekers het bezoek aan de bibliotheek corona-proof te houden.

Tijdens Vakantielezen gaan jullie op schattenjacht. Door de opdrachten te doen kunnen jullie alle schatten verzamelen. Bibliotheek Kampen doet ook mee aan Vakantielezen, dus maken jullie ook nog kans op prijzen!

Omdat jullie tijdelijk niet bij ons terecht konden, hebben we de uitleentermijn automatisch voor jullie verlengd. Zo werden er geen boetes berekend op de materialen die jullie destijds thuis hadden.

We zijn sinds 11 mei open. Maar omdat we een beperkt aantal bezoekers mochten ontvangen, verlengden we de uitleentermijn verder tot 30 juni.

Vanaf 29 juni tot 1 september lenen we de boeken voor een dubbele periode uit in verband met de schoolvakantie.

Als je boeken na de inleverdatum nog niet ingeleverd hebt, krijg je weer een herinnering.

Onze leners met top-abonnementen ontvangen vanaf 30 juni weer de inleverattentie. Hiermee ben je nooit meer te laat met inleveren.

Het top-abonnement biedt daarnaast nog meer voordelen:

• Gratis partnerpas > zo is je partner gratis lid!
  • 25 items gelijktijdig in huis > 10 meer dan bij het standaardabonnement
  • 4 weken leentermijn > 1 week langer dan bij het standaardabonnement

En dat voor maar € 16,50 extra per jaar!

Kies ook voor het top-abonnement

Heeft u of één van uw ouders vragen over het gebruik van een tablet, telefoon of computer? Bijvoorbeeld over videobellen, e-mailen, internet of Windows10? Onze deskundige vrijwilligers van SeniorWeb Kampen helpen graag.