Resultaten 1 - 10 van 128

Tijdens Vakantielezen gaan jullie op schattenjacht. Door de opdrachten te doen kunnen jullie alle schatten verzamelen. Bibliotheek Kampen doet ook mee aan Vakantielezen, dus maken jullie ook nog kans op prijzen!

Omdat jullie tijdelijk niet bij ons terecht konden, hebben we de uitleentermijn automatisch voor jullie verlengd. Zo werden er geen boetes berekend op de materialen die jullie destijds thuis hadden.

We zijn sinds 11 mei open. Maar omdat we een beperkt aantal bezoekers mochten ontvangen, verlengden we de uitleentermijn verder tot 30 juni.

Vanaf 29 juni tot 1 september lenen we de boeken voor een dubbele periode uit in verband met de schoolvakantie.

Als je boeken na de inleverdatum nog niet ingeleverd hebt, krijg je weer een herinnering.

Onze leners met top-abonnementen ontvangen vanaf 30 juni weer de inleverattentie. Hiermee ben je nooit meer te laat met inleveren.

Het top-abonnement biedt daarnaast nog meer voordelen:

• Gratis partnerpas > zo is je partner gratis lid!
  • 25 items gelijktijdig in huis > 10 meer dan bij het standaardabonnement
  • 4 weken leentermijn > 1 week langer dan bij het standaardabonnement

En dat voor maar € 16,50 extra per jaar!

Kies ook voor het top-abonnement

Heeft u of één van uw ouders vragen over het gebruik van een tablet, telefoon of computer? Bijvoorbeeld over videobellen, e-mailen, internet of Windows10? Onze deskundige vrijwilligers van Seniorweb Kampen helpen graag.

Ben jij ergens handig in of klungel je juist ergens mee? ‘Ik kan en ik klungel’ is een project van Bibliotheek Kampen waarbij we elkaar leuke en handige dingen leren.

Door de corona-maatregelen op CBS De Regenboog is het helaas niet mogelijk om in Wilsum gebruik te maken van het uitleenpunt van de bibliotheek. We hopen in september weer van start te kunnen, als de maatregelen dan niet strenger worden.

Het is ook nog niet mogelijk om gereserveerde boeken in IJsselmuiden af te halen. U kunt gereserveerde boeken in de hoofvestiging in De Stadskazerne in Kampen afhalen, deze is open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U bent daar van harte welkom.

Voor senioren is vanaf 15 juni iedere maandag en donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur de vestiging in IJsselmuiden geopend. Mogelijk heeft u in de Stentor gelezen over voorgenomen bezuinigingen op cultuur. Daarin stond ook de sluiting van de Bibliotheek in IJsselmuiden per 2022 als één van de maatregelen om die bezuiniging te realiseren.

De meningen hierover zijn nog verdeeld. Doordat de bibliotheek in IJsselmuiden door corona gesloten was, dachten mensen dat deze ook niet meer open zou gaan. Dat is gelukkig niet het geval. We beginnen met twee ochtenden en hopen zo snel als dat weer kan weer te kunnen draaien volgens de normale openingstijden.

Kijk voor meer informatie op onze website www.bibliotheekkampen.nl of bel met de klantenservice: 038 3312101 .

Vanaf vandaag vind je op onze website een nieuw onderdeel: BoekStart voor professionals. Hier vind je tips, advies en achtergrondinformatie over het werken met (digitale) boeken in je groep. BoekStart is voor kinderen van 0 tot 6 jaar.

Wat zijn we blij met onze vrijwilligers! Na weken dicht te zijn geweest was er heel veel werk te verzetten, en met de nieuwe veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan kwamen daar nog eens extra werkzaamheden bij.