Opheffen muziekcollectie

Opheffen muziekcollectie per 19 maart

Per maandag 19 maart stopt Bibliotheek Kampen met het uitlenen van muziekcd’s. De uitleencijfers van CD’s zijn de laatste jaren stevig gedaald. Het downloaden en streamen van muziek wordt daarentegen steeds populairder.
Voor de Bibliotheek is het helaas niet meer rendabel om de cd-collectie op peil te houden.
Daarom is het besloten om de gehele collectie af te schrijven en te koop aan te bieden aan leden en bezoekers van de Bibliotheek.

De verkoop zal plaats vinden tijdens de openingstijden van de Bibliotheek:
zaterdag 24 maart 9.00 uur t/m woensdag 28 maart, 17.30 uur (Expositieruimte)
Prijs: € 1,00 per CD-schijf

Muziekweb

De Bibliotheek Kampen speelt hiermee in op het veranderende leen- en luistergedrag van haar leden en biedt daarom de muziekcollectie online aan via MuziekWeb Rotterdam.
Muziekweb van de Centrale Discotheek Rotterdam is een landelijke dienst waarmee Cd’s, muziek-dvd’s en lp’s 7 dagen per week, 24 uur per dag aangevraagd kunnen worden. Momenteel zijn er zo'n 500.000 cd's, 300.000 lp’s en 30.000 muziek dvd's te leen.

Hoe werkt Muziekweb?
De CD’s van Muziekweb zijn te vinden via onze online-catalogus, www.bibliotheekkampen.nl.
Zoek via de zoekbalk en klik links op ‘Muziektitels’ om de zoekresultaten uit de collecties van Muziekweb te zien. Daarna kunt u fragmenten van de titel beluisteren (indien op dat moment beschikbaar) en eventueel reserveren.

Leengeld:
Standaard-abonnement:     € 3,00 per CD(doosje)
Topabonnement:        € 2,00 per CD(doosje)

Vragen? Onze medewerkers helpen u graag!