Organisatieontwikkeling

TerugNaarHetJaarverslag2019

De wereld verandert en de Bibliotheek verandert mee. Net als veel bibliotheken in het land verandert ook de Bibliotheek Kampen van een ‘klassieke’ uitleenbibliotheek naar de maatschappelijk educatieve bibliotheek: de bibliotheek als centrale plek in de stad voor ontwikkeling en non-formeel leren.

En terwijl we hard bezig waren om deze omslag te maken met nieuwe programma’s en nieuwe samenwerkingspartners, constateerden we steeds vaker, dat de manier waarop we het werk georganiseerd hadden niet meer paste bij de opgaves waar we voor staan en de manier waarop we met elkaar en met de stad willen samenwerken. Daarom hebben we in 2019 ook intensief met elkaar nagedacht over ontwikkeling van de organisatie. We ontwikkelen eigenaarschap en gaan werken in zelforganiserende teams. Lees meer.

TerugNaarHetJaarverslag2019