Feiten & cijfers 2019

TerugNaarHetJaarverslag2019

 

Bezoekers

Een hele ochtend alle kranten en tijdschriften lezen, of gauw je boeken terugbrengen als je toch op de route was, leren om met de computer te werken, of je kindje zien genieten van de BoekStartochtend, geconcentreerd aan je scriptie werken, of boeken halen voor je Bibliotheek-aan-huis-leden, en wat leuk dat je die kennis tegenkomt zo tussen de boekenkasten!

Dagelijks ontvangen we vele bezoekers in onze 'huiskamer van de stad', zowel in onze hoofdvestiging in De Stadskazerne in Kampen als onze vestiging in Het Kulturhus in IJsselmuiden.

 TotaalBezoekers2019

BezoekersStadskazerne2019

BezoekersKulturhus2019

 

Bibliotheek online

Op onze website informeren we iedereen graag over de nieuwste aanwinsten in de collectie, de start van onze cursussen, lezingen, knutselmiddagen, leestips, leertips, behaalde successen en mijlpalen in ons bestaan en nog veel meer. Daarnaast kun je natuurlijk via onze website inloggen op je eigen 'Mijn Bibliotheek'-account, en daar wordt veelvuldig gebruik van gemaakt.

136801bezoekersWebsite

CijfersbalkSocials3

CijfersbalkSocials3

CijfersbalkSocials3

 

E-Books

Via Bibliotheek Kampen kunnen bibliotheekleden gebruik maken van de Onlinebibliotheek.nl.

Cijfersbalk18

Cijfersbalk18

 

Leden

We zijn heel blij met onze leden: de jeugd tot 18 jaar die gratis lid is, en de volwassenen die het mede mogelijk maken dat we zoveel mensen een plek kunnen bieden om zichzelf te ontwikkelen; voor iedereen van jong tot oud is de Bibliotheek de huiskamer van de stad. Daarom een hartelijk dankwoord voor onze leden!

TotaleAantalLeden2019

Cijfersbalk18

Cijfersbalk18

Cijfersbalk13

 

  

Collectie

Onze leden hadden ruime keuze uit onze grote collectie. Romans, thrillers, grootletterboeken, stripboeken, voorleesboeken, de lekkerste recepten, de mooiste gedichten, de ontroerendste verhalen, onze collectie wordt met zorg samengesteld en bijgehouden, waarmee we iedereen zo veel mogelijk leesplezier bieden.

Collectie2019 

Als we onze gehele collectie zouden verdelen over al onze leden, dan zouden ze er allemaal 5 hebben.

Verdeeld over alle inwoners van de hele gemeente Kampen, is voor iedereen 1,5 materiaal beschikbaar. 

5perlid

 

Uitleningen

TotaalUitleningen

TotaalVerlengingen2019

dBosUitleningenNW2019

25materialenperlid

 Cijfersbalk18

 

TerugNaarHetJaarverslag2019