Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Letter voor letter - Rene Karst in concert

Letter voor letter - Rene Karst in concert

Samen met Carola Smit zingt René Karst Hollandse Hits en laten ze zien hoe leuk het is om beter te leren lezen en schrijven. Reserveer nu voor €1 een kaart via www.zingmeemetrene.nl

De Drentse volkszanger René Karst en voormalig BZN-zangeres Carola Smit brengen een feestelijke avond met Nederlandstalige toppers. Vaak zijn de liedjes uit volle borst mee te zingen of ze zijn heerlijk om naar te luisteren. Geniet tijdens dit concert van de muziek, de teksten en inspirerende verhalen over taal, lezen en schrijven. Ontdek ook hoe je geholpen kunt worden bij het nog beter kunnen lezen en schrijven. René Karst en Carola Smit wijzen je hierin de weg.

 

Je kent ze wel

René Karst is bekend van zijn grote hits zoals 'Liever te dik in de kist' en 'Supergavetijd'. Carola Smit en haar muzikant Dick Plat kennen we nog van de tientallen jaren dat ze hit na hit scoorden met BZN. In dit bijzondere concert laten René en Carola zich van een andere kant zien. Ze brengen de mooiste, meest bijzondere Nederlandstalige liedjes en zingen daarbij de sterren van de hemel. René begeleidt zichzelf zingend op gitaar, Dick Plat speelt gitaar en piano en Carola brengt je met haar prachtige stem in vervoering. 

 

Luister, lees, geniet

Tijdens het ‘Letter voor letter’ concert geniet je van de liedjes, hoor je de bijzondere teksten en luister je naar de mooiste muziek. In het programmaboekje lees je de teksten mee. Als dat misschien wat lastig is, en dat komt vaker voor dan je verwacht, dan hoor je op deze avond hoe je geholpen kunt worden bij het nog beter kunnen lezen en schrijven. En dat is makkelijker dan je misschien wel denkt. Zodat je altijd uit volle borst mee kunt zingen met je favoriete artiest. 


Dit concert is mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen de Overijsselse bibliotheken, de Taalhuizen en Taalpunten in deze bibliotheken en de theaters in Overijssel.

 

Reserveer nu voor €1 een kaart via www.zingmeemetrene.nl

 

LogoTaalpuntKampen

logo provincie overijssel LogoSGZ 

Datum vrijdag 8 november 2019
Tijd 20:15 tot 22:30 uur
Waar Stadsgehoorzaal Kampen
Voor wie Voor alle leeftijden
Soort activiteit Evenement
Prijs Gratis