Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Lezing: Indonesië in de jaren van de onafhankelijksstrijd

Gerrit de Munnik vertelt deze avond over Indonesië in de jaren van hun vrijheidsstrijd, in samenhang met de Kamper situatie.

Op 14 januari organiseert de Historische vereniging voor de ijsseldelta 'Jan van Arkel' haar maandelijkse lezing. Met dit keer Gerrit de Munnik als spreker. Het onderwerp deze maand is: Indonesië in de jaren van de onafhankelijksstrijd. Gerrit de Munnik vertelt deze avond over Indonesië in de jaren van hun vrijheidsstrijd. Uiteraard in samenhang met de Kamper situatie.

Hij is vele malen in Indonesië geweest om daar Indonesiërs te interviewen over de'oorlog'. Maar heeft Gerrit veel gesprekken gehad in Kampen met de veteranen die uitgezonden werden naar Indië, als ook de repatrianten, die als kind in de kampen zaten. Over de spreker Gerrit de Munnik is geboren en getogen Kampenaar. Altijd werkzaam geweest in het onderwijs, onder andere als docent Engels en Geschiedenis.

De lezing vindt plaats in de Johan van Mulkenzaal in de Stadskazerne, Oudestraat 216 te Kampen.

De aanvang is 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur

Leden van de historische vereniging en de Bibliotheek hebben gratis toegang.

Van niet-leden vragen we een bijdrage van € 2.

Consumpties zijn voor eigen rekening.

Datum dinsdag 14 januari 2020
Tijd 20:00 tot 22:00 uur
Voor wie Volwassenen (18+)
Prijs Gratis