Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Internetcafé

Gratis hulp bij vragen over computers en internet.

Kom naar het gratis internetcafé in leescafé Paatje in de Stadskazerne (1e etage).

Een brief tikken of een foto opslaan lukt misschien wel, maar hoe waardeert u uw ov-chipkaart op via internet? Hoe kunt u een app downloaden en installeren? Of e-mailen op uw smartphone of tablet? Hoe werkt Skype/videobellen?

Internet geeft ons toegang tot allerlei informatie en is een ondersteuning bij bijna elke hobby.

Welke sites en apps zijn betrouwbaar en waar vindt u de juiste informatie?

Wanneer:

Elke dinsdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur zit een vrijwilliger voor u klaar om vragen te beantwoorden en te helpen.

Door wie:

De vrijwilligers geven ook regelmatig computer- cursussen bij Welzijn Kampen.

Voor wie:

Voor het internetcafé hoeven bezoekers geen computercursus gevolgd te hebben. Iedereen mag komen vragen!

En:

- Er zijn computers beschikbaar of neem uw tablet, smartphone of laptop mee.

- De service is gratis en de koffie staat klaar!

Meer informatie:

Op de website van Welzijn Kampen (klik hier)

of bij Jacqueline Dijkslag:

038 - 469 15 00

Mocht u niet op dinsdag kunnen, dan is er op vrijdag van 10.30 - 12.00 uur ook een internetcafé in de Maarlenhof in IJsselmuiden.

1903 alg.afb.internetcafe

Datum dinsdag 14 januari 2020
Tijd 10:00 tot 11:30 uur
Waar Bibliotheek Kampen