Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

BoekStart Themaochtend!

BoekStart Themaochtend!

Voorleesontbijt tijdens de BoekStart-ochtend, want het zijn de Nationale Voorleesdagen! 

Nationale Voorleesdagen 2020 Probiblio 600x180

Er wordt voorgelezen door de BoekStartvrijwilligers, we hebben mooie kleurplaten, en natuurlijk staat er wat lekkers voor jullie klaar. Het wordt weer een feestje! Komen jullie ook?

 

Maak herinneringen voor het leven tijdens De Nationale Voorleesdagen!

Voorlezen maakt je leuker! Of je nu voor het slapen gaat een mooi verhaal voorleest in bed of overdag samen een prentenboek bekijkt, er worden herinneringen voor het leven gemaakt. Daarnaast heeft voorlezen een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip. 

Tijdens De Nationale Voorleesdagen van 22 januari tot en met 1 februari 2020 staat voorlezen aan de allerkleinsten centraal, ook in Bibliotheek Kampen. 

 


 

Ontmoet andere (groot)ouders/verzorgers, lees een boekje samen met je klein-/oppaskind en/of kom naar het voorleesmoment.

 

Gratis toegang

De toegang is gratis, en iedereen van 0 - 4 jaar, en natuurlijk (groot)ouders/verzorgers, is van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Gratis koffie, thee en limonade staan voor jullie klaar.

 

Gratis lid

Ben jij of je kindje (nog) geen lid van de Bibliotheek? Meld je kindje aan en ontvang het leuke BoekStart-koffertje! Tot en met 17 jaar is het lidmaatschap gratis!

gratis koffertje

Thema-ochtenden

Regelmatig zijn er thema-ochtenden met leuke extra's zoals voorstellingen, workshops, muziek en dans. Houd de agenda op deze website in de gaten, en/of volg ons op Facebook!

 

Om de week is het CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin) aanwezig om vragen te beantwoorden.

 

Het begint met lezen

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten.

bannerboekstart2

 

Wil je meer informatie, tips en weetjes? Kijk eens op BoekStart.nl

Datum woensdag 22 januari 2020
Tijd 10:00 tot 11:30 uur
Waar Van Mulkenzaal, 2e etage Stadskazerne
Voor wie Kinderen (0-4 jaar), Senioren (60+), Volwassenen (18+)
Prijs Gratis