Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Vakantielezen: Ga je mee op reis?

Tijdens Vakantielezen gaan jullie op schattenjacht. Door de opdrachten te doen kunnen jullie alle schatten verzamelen. Bibliotheek Kampen doet ook mee aan Vakantielezen, dus maken jullie ook nog kans op prijzen!

In de vakantie hebben kinderen een ander ritme. Het is belangrijk om ook dan te blijven lezen. Daarom is er vakantielezen, waarbij we kinderen van groep 3 en 4 aan de hand van leuke opdrachten meenemen op reis door een bijzondere wereld.

Winnen!

Maak kennis met Lachland, Avonturenland en de Sprookjeseilanden, betrek het hele gezin in de leuke opdrachten en maak kans op leuke prijzen!

Vakantie-lezen doe je met een poster en een website. Je poster haal je op in de bibliotheek, de bijbehorende opdrachten vind je op www.vakantie-lezen.nl. Door ze te maken verzamel je letters, die samen een woord vormen.

Ga je met je woord naar de bibliotheek, dan ontvang je in een sticker voor op je poster. Is je poster vol, dan maak je kans op leuke zomerprijzen. Doe je mee?

Enne… Doe je dan wel voorzichtig rond de Griezelkust?

Haal in de bieb een landkaartposter, meld je op www.vakantie-lezen.nl aan als team, en start met schatten zoeken!

We zijn in De Stadskazerne de hele zomer open, van maandag t/m zaterdag, 10.00 - 16.00 uur.

Je hebt tot 6 september de tijd. Veel plezier!

www.vakantie-lezen.nl

Datum woensdag 1 juli 2020