Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Fietspuzzeltocht

Fiets langs de Kinderzwerfboekstations in en om Kampen, los de puzzel op en maak kans op leuke prijzen!

Yes! 6 weken zomervakantie!!!

Lekker luieren, zwemmen, spelen, roeien, voetballen... en fietsen!

Haal in de bieb een schatkaart en routekaart voor de superleuke Fietspuzzeltochten langs kinderzwerfboekstations en ga er samen op uit! Wat een leuk idee!

Bij sommige kinderzwerfboekstations wacht je ook nog eens een extraatje, zoals lekker wat drinken bij de Hema. En je kunt natuurlijk bij ieder station leuke nieuwe gratis boeken halen :-)

Kies je route

We hebben 3 routes voor jullie uitgestippeld in en om Kampen. Kies er 1, of 2, of fiets ze alledrie :-)

• Binnenstad Kampen
  • Stad Kampen
  • Dagroute Kampen (deze is 20 km, dus broodjes mee en onderweg picknicken!)

RoutesFietspuzzeltocht

Leuk man, fietsen in en om je eigen stad, en op speurtocht naar de kinderzwerfboekstations, dat is hartstikke gezellig!

Maar kijk wel goed uit in het verkeer hè!

Voor échte toppers

Krijg je geen genoeg van het fietsen? Pak een schatkaart en fiets langs ALLE kinderzwerfboekstations in & om Kampen.

Let op: Het adres van kinderzwerfboekstation De Groene Brunneper is > Ingang Steenovensdijk (Op de eerste levering schatkaarten stond dit fout vermeld. Op de nieuwe staat het goed :-) )

Winnen

Alle deelnemers krijgen een leuk kadootje, maar er worden ook een aantal extra prijzen verloot!

De winnaars worden na de zomervakantie bekendgemaakt. Spannend! Win jij die goed gevulde fietsmand van Van Dijk Bikes?

A4Fietspuzzeltocht

Logo Hema Logo Van Dijk Bikes