Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

START: Computercursus Klik&Tik

Gratis beginnerscursus [Volgeboekt]
START: Computercursus Klik&Tik

Heeft u moeite om de weg te vinden op internet?

Wij bieden ondersteuning met de gratis cursus Klik & Tik!

Deze cursus helpt u om beter gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden van de computer.

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven:

Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet.

Stap voor stap

Oefen stap voor stap, in uw eigen tempo, met deskundige begeleiding in een veilige omgeving.

Leert bijvoorbeeld:

• typen en omgaan met de muis,
  • websites te bekijken,
  • e-mails te versturen
  • en hoe je bestanden kunt ‘downloaden’.

Er wordt gewerkt in een online oefenomgeving, waardoor u de cursus in uw eigen tempo kunt volgen. De deelnemersgroep bestaat uit maximaal 6 personen, zodat we goede begeleiding kunnen bieden.

Startdatum

De cursus bestaat uit een serie van 5 lessen op de maandagmiddag. Deze cursus is volgeboekt.

Deze cursus is een goede voorbereiding voor de computercursussen van Welzijn Kampen/Seniorweb.

Interesse of kent u iemand die belangstelling heeft?

Neem contact op met de Bibliotheek Kampen (Joop Schulte): telefoon: 038-333 1828, of kom langs in de Bibliotheek.