Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

KinderboekenweekFEEST!

We maken er vandaag weer een feestje van in de bieb!

1910 KBW slinger

Allemaal instappen!

Reis mee met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip. De Kinderboekenweek 2019 gaat over voertuigen. Met het thema Reis mee! gaan we op reis in kinderboeken. Niet de bestemming maar het vervoer erheen staat centraal.

Ontdek de ruimte met een raket, beleef avonturen op een cruiseschip, verken een land tijdens een roadtrip, trek rond met een tractor en zeil de wereld rond op een catamaran. Met een boek kun je elke reis maken die je wilt, een reis die je leven verrijkt. Van een rondje op de step in de buurt tot aan een ruimtereis door het heelal. Toer je alleen of rijd je samen?

We maken er vandaag weer een feestje van bij de bieb!

Buiten en binnen, er is van alles te doen!

Wat zit er allemaal op en aan een brandweerwagen? Wat doet een sondeerwagen??  Hoe ziet een dierenambulance er van binnen uit? En ben jij net zo groot als het grote wiel van een tractor? Kom ze allemaal bekijken op en voor het plein van De Stadskazerne.

Binnen -door de héle bibliotheek!- kun je kleuren, spelen, bekijken, ontdekken, luisteren naar een verhaal, en een bingokaart volspelen waarmee je een prijsje verdient!

Teveel om op te noemen, kom het ontdekken en reis mee!

1910 ReisMeeKBW191910 KBW65jaar