Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Escape Game

Kijk uit dat je niet verdwaalt!
Escape Game

Jij denkt goed te zijn in puzzels en raadsels én de weg te kunnen vinden in de bibliotheek in De Stadskazerne? Dan dagen we je uit om onze nieuwe Escape Game te komen spelen!

1906 EscapeGame promo

 

Speel de spannende Escape game!

Jij denkt goed te zijn in puzzels en raadsels én de weg te kunnen vinden in de bibliotheek in De Stadskazerne? Dan dagen we je uit om onze nieuwe Escape Game te komen spelen!

De hele maand juni kun je de Escape Game spelen, in je eentje, of met medespelers.
Er is geen tijdslot, je mag het spel spelen in je eigen tempo, en dat is maar goed ook, want dit is een pittige Escape Game waar je wel even zoet mee bent!
Let wel op dat je niet verdwaalt of je laat insluiten als de bieb sluit. Dat zou een beetje té spannend worden... Je mag gewoon de volgende dag verder komen spelen.

De Escape Game is gemaakt door Kamper Events en kan door meerdere teams tegelijkertijd gespeeld worden, tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

 

 1906 Kamper Events logo Vector

 

Spelen?

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want per spel betaal je slechts € 5. Kom je in je eentje, met zijn tweeën, drieën, vieren, of het hele elftal? Dan betalen jullie die € 5 samen. Geweldig toch?

Er is geen maximum aantal spelers per spel, dus dat elftal...? Ja dat kan :-)


Reserveer een dag en tijd via onderstaand formulier. (Geef je dag/tijd aan bij 'Opmerkingen')

Je ontvangt per email een betaalverzoek.

Adviesleeftijd: Vanaf 14 jaar.  (Tip: Te jong? Speel samen met een volwassene!)

 

 

Spannende vakantieboeken

De Spannende Boeken Weken (1t/m 21 juni) zetten de thriller als vakantieboek centraal. Dat wordt lekker lezen deze zomer!
Je vindt onze afdeling ‘Spanning’ op de eerste etage, en voor de jeugd op de eerste en tweede etage. Welke auteur laat jou thrillen van spanning?

 

 1905 SBW Homepage achtergrond

 

 

Reserveren