Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Kinderzwerfboek Fietspuzzeltochten!

Hoera! Zomervakantie! We gaan weer fietsen en puzzelen!

Zomer-Doe-Boek

Haal in de bieb het Zomer-Doe-Boek! Hierin vind je niet alleen de Kinderzwerfboek fietspuzzeltochten, maar nog veel meer puzzels, weetjes, kleurplaat, tips...Kortom: Boordevol doe-dingen!

Fietspuzzeltochten

Fiets langs KinderzwerfboekStations in en om Kampen, neem gratis kinderzwerfboeken mee, los de puzzels op en maak kans op leuke prijzen!

Er zijn 4 (nieuwe!) routes die je kunt fietsen, met onderweg leuke opdrachten en spelletjes. Iedere route start en eindigt bij de Bibliotheek in De Stadskazerne, met in de bieb nog een leuke vloerpuzzel en speurtocht.

Kijk goed uit in het verkeer, en heel veel plezier!!!

screenshotsZomerDoeBoek

4 routes

Vanaf zaterdag 10 juli kunnen jullie weer op pad! Dit jaar niet 1, maar wel VIER fietspuzzeltochten in en om Kampen :-)  Fiets jij 1, 2, 3 of alle 4 de nieuwe routes? Iedere route geeft kans op een prijs. Fiets je ze allemaal? Dan maak je zelfs kans op de superhoofdprijs!

• Oranje rondje: 15km, 48 minuten
  • Blauwe rondje: 10km, 30 minuten
  • Groene rondje: 14km, 45 minuten
  • Rode rondje: 18km, 60 minuten

(De tijd bij de routes is hoe Google Maps het aangeeft, maar je mag natuurlijk zelf weten hoe lang je erover doet. Maak er een leuk uitje van!)

Datum zaterdag 10 juli 2021
Einddatum zaterdag 21 augustus 2021
Voor wie Basisschool kinderen, Jeugd en jongeren, Kinderen (0-4 jaar), Voor alle leeftijden
Prijs Gratis