Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Humanitas: Contacten in de winter

Maandelijks inloopspreekuur
Humanitas: Contacten in de winter

humanitas logo

Wil je graag andere mensen ontmoeten, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan naar de maandelijkse inloopspreekuren van Humanitas in de bibliotheek in Kampen. De eerstvolgende keer is op dinsdag 12 februari van 13.30 tot 15.00 uur. Het thema is: contacten in de winter.

Veel mensen blijven in de winterperiode binnen. Dit kan heerlijk zijn, maar je kunt je ook juist heel alleen voelen. Het leggen van contacten is niet voor iedereen even makkelijk en vanzelfsprekend. Humanitas helpt je daarbij met vriendenkringen en maatjes. Ook geven we informatie over activiteiten in Kampen om anderen te ontmoeten.

Petra Stevering van Humanitas vertelt tijdens het inloopspreekuur meer over deze activiteiten. Ook kun je gratis ansichtkaarten ophalen. Bijvoorbeeld om te versturen wanneer je iemand een hart onder de riem wilt steken of  misschien wel voor Valentijnsdag.

Heb je interesse als deelnemer of als vrijwilliger? Kijk dan eens op.

HUMANiTaS

Wat: inloopspreekuur Humanitas

Waar: Bibliotheek Kampen, Oudestraat 216
Wanneer: dinsdag 12 februari, van 13.30 – 15.00 uur

Voor wie: voor iedereen die graag in contact komt met anderen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Stevering, tel. 06-57881049 of mail: .