Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Computercursus Klik&Tik

Gratis beginnerscursus
Computercursus Klik&Tik

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Wij bieden ondersteuning met de cursus Klik & Tik!

Deze cursus helpt je om beter gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden van de computer. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, e-mails te versturen en hoe je bestanden kunt ‘downloaden’. Er wordt gewerkt in een online oefenomgeving, waardoor je de cursus in je eigen tempo kunt volgen. De deelnemersgroep bestaat uit maximaal 6 personen.

De cursus bestaat uit een serie van 5 lessen. Op maandag 11 februari start een nieuwe cursus. Deze cursus is een goede voorbereiding voor de computercursussen van Welzijn Kampen/Seniorweb.

Interesse of kent u iemand die belangstelling heeft? Neem contact op met de Bibliotheek Kampen (Joop Schulte): telefoon: 038-333 1828, of kom langs in de Bibliotheek. We geven graag alle informatie!