Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Expositie DROOMWERK

Tijdens de Maand van Dromen en in de zomermaanden is in café Paatje de expositie DROOMWERK te bekijken, met werken van vijf Kamper kunstenaars.

9 juni tot eind augustus 2022, Stadskazerne Kampen

Laat je inspireren

Kunstenaars hebben vaak een bijzondere band met dromen. Kamper kunstenaars Wouter Berns, Willeke Orsel, Ben Marsman, Linda Westera en Jehudi van Dijk hebben affiniteit met dromen en tonen in de expositie Droomwerk hun werk en de dromen die zij dromen tijdens het scheppen van hun werk. Ze nemen de toeschouwer mee in de wereld van schepping en fantasie, van inspiratie en durven dromen, durven maken en durven doen. Een tentoonstelling met schilderijen, gedichten en beelden over het vreemde, het bizarre en het fantastische. Kom kijken, mee dromen en laat je inspireren om ook zelf je droom te delen.

Wanneer:

De expositie is te zien van 9 juni tot eind augustus 2022 in café Paatje, op de eerste verdieping van de Stadskazerne (Oudestraat 216, Kampen). Bezoeken van de expositie kan tijdens de openingstijden van de Bibliotheek.

Maand van Dromen in Kampen

De expositie Droomwerk is onderdeel van de jaarlijks terugkomende Maand van Dromen, dit jaar van 9 juni tot 7 juli. Gedurende deze maand, georganiseerd door Bibliotheek Kampen en Diana de Groot (UITverGROOT), worden honderden Kamper dromen zichtbaar gemaakt. Meer informatie over de Maand van Dromen in Kampen én de gedeelde dromen van Kampenaren vind je op www.dromeninkampen.nl. Op deze site kun je zelf ook je droom plaatsen!

Zie voor de route en parkeren: www.destadskazerne.nl/route-en-parkeren/

Flyer_Dromen_in_Kampen.pdf

Datum donderdag 9 juni 2022