Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

BoekStart Thema-ochtend!

Op deze BoekStart-ochtend maken we kennis met: ONS Lucky, Sportieve Kinderopvang.

We gaan samen lekker spelen!

We gaan samen lekker spelen!

ONS Lucky is dé sportieve kinderopvang van Kampen.

ONS Lucky biedt buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar en heeft een speel-leergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Deze opvang is kleinschalig, jong en extra leuk door een dagelijks aanbod aan sport en beweging.

Van voetbal tot apenkooi en van slagbal tot touwzwaaien: alles komt aan bod! Je kind hoeft zich hier niet te vervelen.
Op het eigen speelplein kunnen de peuters lekker buiten bewegen en met de oudere kinderen maken ze ook gebruik van de sporthal, speeltuin en het Cruyff Court om de hoek.

Kom ook naar de BoekStartochtend van 6 november 2019 in de Bibliotheek Kampen.

Hier kun je meer informatie krijgen over deze opvang en wordt er voor je kinderen een fantastische spel -en beweegprogramma opgezet.

Wij zien jullie graag op 6 november.

Logo onslucky def

Gratis toegang

De toegang is gratis, en iedereen van 0 - 4 jaar, en natuurlijk (groot)ouders/verzorgers, is van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Gratis koffie, thee en limonade staan voor jullie klaar.

Gratis lid

Ben jij of je kindje (nog) geen lid van de Bibliotheek? Meld je kindje aan en ontvang het leuke BoekStart-koffertje! Tot en met 17 jaar is het lidmaatschap gratis!

Gratis BoekStart koffertje!

Thema-ochtenden

Regelmatig zijn er thema-ochtenden met leuke extra's zoals voorstellingen, workshops, muziek en dans. Houd de agenda op deze website in de gaten, en/of volg ons op Facebook!

Om de week is het CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin) aanwezig om vragen te beantwoorden.

Het begint met lezen

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten.

bannerboekstart2

Wil je meer informatie, tips en weetjes? Kijk eens op BoekStart.nl